2019 Februr 16 10:13:06
Navigáció
BFTE logó
Köszönettel vesszük, ha felajánlja adója 1%-át egyesületünknek!
adószám: 18439463-1-05
1 % kisfilm
Bükki TÚRA napközi 2018.
Az egyhetes turnusokban a gyermekek ízelítőt kaphatnak a kalandokkal fűszerezett túrázásból. A tábor során képzett túravezetőkkel túráznak a Bükk-hegységben, Upponyi-hegységben és a Gömör-Tornai-karszton. Barlangokat, forrásokat, csodálatos kilátóhelyeket fedeznek fel. Elsajátítják a túrázáshoz nélkülözhetetlen ismereteket a térképészet, tájolás, és a mai kornak megfelelően, a GPS használat terén. Egyesületünk előtérbe helyezi környezetünk értékeinek védelmét, ez különösen kiemelt hangsúlyt kap a tábor folyamán. A tábori hetek tematikái hasonlóak, de programjai különbözőek. (A 3. és 5. hét péntekén a felvidéki utazáshoz érvényes személyivel kell rendelkeznie a gyermeknek!)

keep
Részletes program 3. és 5. hét ITT TALÁLHATÓ

Ajánlott korosztály: általános iskola 2-8 osztályt végzettek.

Bükki TÚRA napközis tábor turnusai:
3.hét: 2018. július 2-6., 5.hét: 2018. július 16-20.

Bükki TÚRA napközis tábor egy hetes alapára: 20.000 Ft,
Második hét vagy kedvezményes hét alapára: 18.000 Ft (amennyiben az éven más turnuson is részt vett már a gyermek, kedvezményes áron veheti igénybe a második hetet; amennyiben testvérek jelentkeznek az egyik gyermek kedvezményben részesül már az első héten is)

- A napközi ára tartalmazza a délelőtti és délutáni programok, az egyszeri étkezések, a különjárati busz, volánbuszjegy illetve a vonatjegy árát, a pedagógus végzettségű illetve túravezetői ismeretekkel rendelkező csoportvezetők, a szervezés költségét.
- Étkezés: az 5 nap alatt 2 alkalommal biztosítunk ebédet.
- A táborok ideje alatt a fenntartható közösségi közlekedést használjuk, viszont a tábor ára NEM tartalmazza a helyi közlekedés (MVK Zrt) árait. (a programoknál jelezzük a szükséges menetjegyek árát! Általában érdemesebb gyermek 30 napos bérletet váltani.)
A 3. és 5. hét péntekén a felvidéki programon szintén NEM tartalmazza az igénybe vett szolgáltatások árát, mely: 3 euro.

A szakmai programok alatt a gyermekek számára mobiltelefon használata nem megengedett!

Általános információk, jelentkezés:

Táborainkra jelentkezést kizárólag a bukkikalandozoo honlapunkon fogadunk el. Jelentkezés után visszaigazoló üzeneteket küldünk.

A visszaigazolt jelentkezést követően minden tábor esetében 10.000 Ft (/fő/turnus/) előleget kérünk, mely véglegesíti a jelentkezést. Előleget nem áll módunkban visszaadni, kizárólag csere esetén, illetve ha a szervezők hibájából, vagy létszámhiány miatt nem valósul meg a tábor. Előleg elmaradása esetén töröljük a jelentkezést.

Táboraink gyülekező helye, pénzárunk, az egyesületünk irodája:
3525 Miskolc, Kossuth u. 13. I. emelet (bent az udvarban fehér csengő) Kizárólag pénztári napokon tartózkodunk az irodában! Pénztári napjainkat közzé tesszük honlapunkon, illetve jelentkezéskor emailben!

A tábor összegének befizetése történhet készpénzben pénztári napjainkon, illetve átutaláskor, az egyesület bankszámlaszámára a jelentkezéskor visszaigazolt email szerint.

A tábor második részletét a tábor indulása előtt legkésőbb 2 héttel kérjük. Az egyes táborok felvidéki programjainál szerepelhetnek euro költségek, melyet csak a tábor indulásakor szedünk össze.

Amennyiben van egyéb kérdése, azt várjuk email címünkre: tabor(kukac)bukkikalandozoo.hu, vagy telefonon: Makár Richárd +36-20/325-75-30

Bükki KalandoZoo Táborok/Napközik
A régió legnagyobb napközis és bentlakásos táborainak szervezője
Csatlakozz
a BFTE-hez!!!
* Fedezd fel velünk a természet értékeit, szépségét.
* A belépési feltételekről a linkre kattintva tájékozódhatsz.
* Várunk, gyere 0-99 éves korig!
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése