2019 Oktber 20 02:31:47
Navigáció
BFTE logó
Köszönettel vesszük, ha felajánlja adója 1%-át egyesületünknek!
adószám: 18439463-1-05
1 % kisfilm
Bükki KalandoZOO napközis tábor 2019.
Ez a tábortípus a Zoo és túra táborunk keveréke. Egyhetes turnusokkal várjuk a résztvevő gyermekeket. A hét során kétszer a Miskolci Állatkert és Kultúrparkba látogatunk, zoopedagógus segítségével fedezzük fel az állatok világát. Emellett lesz két könnyebb kirándulós-játékos napunk a Bükkben. A zárónapon Kassára, vagy a Zemplénbe illetve a Gömör-Tornai karsztra látogatunk.
Az 1. és 3. hét péntekén a felvidéki utazáshoz érvényes személyivel kell rendelkeznie a gyermeknek!

keep
Az egymást követő hetek tematikái hasonlóak, de programjai különbözőek. (Aki egymás utáni két hétre jelentkezik, nem ismételt programot kap.)

1-4 és 6. hét részletes programja ITT található.

Ajánlott korosztály: általános iskola 1-6 osztályt végzettek.
A jelentkezés feltétele, hogy az 1. osztályt már elvégezte a gyermek.

Bükki KalandoZOO napközis tábor turnusai:
1.hét: 2019. június 17-21., 2.hét: 2019. június 24-28., 3.hét: 2019. július 1-5.,
4.hét: 2019. július 8-12., 6.hét: 2019. július 22-26.

Bükki KalandoZOO napközis tábor egy hetes alapára: 22.000 Ft
Második hét vagy kedvezményes hét alapára: 20.000 Ft (amennyiben az éven más turnuson is részt vett már a gyermek, kedvezményes áron veheti igénybe a második hetet; amennyiben testvérek jelentkeznek az egyik gyermek kedvezményben részesül már az első héten is).

- A napközi alapára tartalmazza a délelőtti és délutáni programok, az egyszeri étkezések, a menetrend szerinti Volán, Máv és különjáratú buszok, a pedagógus végzettségű illetve túravezetői ismeretekkel rendelkező csoportvezetők, a szervezés költségét.
- Étkezés: az 5 nap alatt 3 alkalommal biztosítunk ebédet.
- A táborok ideje alatt a fenntartható közösségi közlekedést használjuk, viszont a tábor ára NEM tartalmazza a helyi közlekedés (MVK Zrt) árait. (a programoknál jelezzük a szükséges menetjegyek árát! Általában érdemesebb gyermek 30 napos bérletet váltani.)
- Az 1. és 3. hét péntekén a felvidéki programon szintén NEM tartalmazza az igénybe vett szolgáltatások árát, mely: 5 euro.

A szakmai programok alatt a gyermekek számára mobiltelefon használata nem megengedett!

Általános információk, jelentkezés:

Táborainkra jelentkezést kizárólag a bukkikalandozoo honlapunkon fogadunk el. Jelentkezés után visszaigazoló üzeneteket küldünk.

A visszaigazolt jelentkezést követően minden tábor esetében 10.000 Ft (/fő/turnus/) előleget kérünk, mely véglegesíti a jelentkezést. Előleget nem áll módunkban visszaadni, kizárólag csere esetén, illetve ha a szervezők hibájából, vagy létszámhiány miatt nem valósul meg a tábor. Előleg elmaradása esetén töröljük a jelentkezést.

Táboraink gyülekező helye, pénzárunk, az egyesületünk irodája: 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. I. emelet (bent az udvarban fehér csengő) Kizárólag pénztári napokon tartózkodunk az irodában! Pénztári napjainkat közzé tesszük honlapunkon, illetve jelentkezéskor emailben!

A tábor összegének befizetése történhet készpénzben pénztári napjainkon, illetve átutaláskor, az egyesület bankszámlaszámára a jelentkezéskor visszaigazolt email szerint.

A tábor második részletét a tábor indulása előtt legkésőbb 2 héttel kérjük. Az egyes táborok felvidéki programjainál szerepelnek euro költségek, melyet csak a tábor indulásakor szedünk össze.

Amennyiben van egyéb kérdése, azt várjuk email címünkre: Makár Richárd tabor(kukac)bukkikalandozoo.hu

Bükki KalandoZoo Táborok/Napközik
A régió legnagyobb napközis és bentlakásos táborainak szervezője
Csatlakozz
a BFTE-hez!!!
* Fedezd fel velünk a természet értékeit, szépségét.
* A belépési feltételekről a linkre kattintva tájékozódhatsz.
* Várunk, gyere 0-99 éves korig!
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése