2019 Februr 16 10:21:05
Navigáció
BFTE logó
Köszönettel vesszük, ha felajánlja adója 1%-át egyesületünknek!
adószám: 18439463-1-05
1 % kisfilm
Miskolc ZOO napközis tábor 2018.
A foglalkozások a BFTE szervezésében a Miskolci Állatkert és Kultúrparkban történnek. Egyhetes turnusokban a résztvevő gyermekekkel képzett zoopedagógusok, gondozók ismertetik meg a hazai és távoli tájakon élő állatok szokásait, életmódját. A program során nagy szerepet kap a természet értékeinek közvetítése és kiemelt védelme, a foglalkozásokat a környezeti nevelés szellemében alakítjuk.
keep
Az egymást követő hetek tematikái hasonlóak, de programjai különbözőek. (Aki egymás utáni két hétre jelentkezik, nem ismételt programot kap.) Minden hét szerdai napján elutazunk, egész napos programként állatkerti kitekintőt tartunk Hortobágyra illetve Debrecenbe.

Részletes program, 1-6. hét ITT található.

Ajánlott korosztály: általános iskola 1-6 osztályát végzettek.
A jelentkezés feltétele, hogy az 1. osztályt már elvégezte a gyermek.

Miskolc ZOO napközis tábor turnusai:
1.hét: 2018. június 18-22., 2.hét: 2018. június 25-29., 3.hét: 2018. július 2-6., 4.hét: 2018. július 9-13., 5.hét: 2018. július 16-20, 6.hét: 2018. július 23-27.

Miskolc ZOO napközis tábor egy hetes alapára: 21.000 Ft
Második hét vagy kedvezményes hét alapára: 19.000 Ft (amennyiben az éven más turnuson is részt vett már a gyermek, kedvezményes áron veheti igénybe a második hetet; amennyiben testvérek jelentkeznek az egyik gyermek kedvezményben részesül már az első héten is).

- A napközi alapára tartalmazza a délelőtti és délutáni programok, az egyszeri étkezések, a pedagógus végzettségű csoportvezetők, a szervezés költségét. A szerdai programon az alapár tartalmazza a különjáratú busz, belépők árát.
- Étkezés: az 5 nap alatt 4 alkalommal biztosítunk ebédet. (a szerdai napon nincs általunk biztosított étkezés!)
- A táborok ideje alatt a fenntartható közösségi közlekedést használjuk, viszont a tábor ára NEM tartalmazza a helyi közlekedés (MVK Zrt) árait. (a programoknál jelezzük a szükséges menetjegyek árát! Általában érdemesebb gyermek 30 napos bérletet váltani.)

A szakmai programok alatt a gyermekek számára mobiltelefon használata nem megengedett!

Általános információk, jelentkezés:

Táborainkra jelentkezést kizárólag a bukkikalandozoo honlapunkon fogadunk el. Jelentkezés után visszaigazoló üzeneteket küldünk.

A visszaigazolt jelentkezést követően minden tábor esetében 10.000 Ft (/fő/turnus/) előleget kérünk, mely véglegesíti a jelentkezést. Előleget nem áll módunkban visszaadni, kizárólag csere esetén, illetve ha a szervezők hibájából, vagy létszámhiány miatt nem valósul meg a tábor. Előleg elmaradása esetén töröljük a jelentkezést.

Táboraink gyülekező helye, pénzárunk, az egyesületünk irodája: 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. I. emelet (bent az udvarban fehér csengő) Kizárólag pénztári napokon tartózkodunk az irodában! Pénztári napjainkat közzé tesszük honlapunkon, illetve jelentkezéskor emailben!

A tábor összegének befizetése történhet készpénzben pénztári napjainkon, illetve átutaláskor, az egyesület bankszámlaszámára a jelentkezéskor visszaigazolt email szerint.

A tábor második részletét a tábor indulása előtt legkésőbb 2 héttel kérjük. Az egyes táborok felvidéki programjainál szerepelnek euro költségek, melyet csak a tábor indulásakor szedünk össze.

Amennyiben van egyéb kérdése, azt várjuk email címünkre: tabor(kukac)bukkikalandozoo.hu, vagy telefonon: Makár Richárd +36-20/325-75-30

Bükki KalandoZoo Táborok/Napközik
A régió legnagyobb napközis és bentlakásos táborainak szervezője
Csatlakozz
a BFTE-hez!!!
* Fedezd fel velünk a természet értékeit, szépségét.
* A belépési feltételekről a linkre kattintva tájékozódhatsz.
* Várunk, gyere 0-99 éves korig!
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése